FR DE EN RU JP
Start > Producten > Gewassen Wol

WOL Onze wol wordt gebruikt voor het betere of zelfs LUXE-beddengoed, waarbij men niet zonder reden terugkeert naar natuurlijke vezels.
.knowhow, ontwikkeling, aanpassing aan de huidige behoeften en nieuwe technologieën voor een steeds hoger comfort.


Gekozen om zijn uitzonderlijk krullende en opbollende effect, kunnen met onze wol erg lichte en heel comfortabele dekbedden vervaardigd worden.


Professionalisme en een permanente controle van het behandelingsproces verzekeren dat onze wol een neutrale geur heeft en dat het gewassen of wasbaar is.


Als u een wolvezel onder de microscoop bekijkt, dan kunt u vaststellen dat het oppervlak uit schubben bestaat die elkaar overlappen. Het is deze complexe maar natuurlijke biologische structuur, die voor de beste isolatie en een maximaal comfort zorgt...
...een natuurlijke structuur, heel wat complexer dan wat een mens ooit heeft gemaakt !
GEWASSEN WOL
Zorgvuldig gewassen wol, maar zonder bijzondere behandeling, is voornamelijk bestemd voor het vervaardigen van dekbedden, futons, oplegmatrassen .GEWASSEN EN MACHINEWASBARE WOL
DBCwool stelt verschillende behandelingen naar keuze voor :

- Een behandeling tegen het vervilten : Betrouwbaar en beproefd voor het verkrijgen van een op 40°C machinewasbare wol (wolprogramma) en behoud van een opmerkelijk volume.

Wol - Een "Total Easy Care"-behandeling : Daardoor wordt de wol ook een praktische textielsoort die niet alleen op 40°C machinewasbaar is (met het wolprogramma) maar ook in de droogkast mag (lage temperatuur).

- Een behandeling tegen mijtachtigen, schimmels, bacteriën en motten : Deze behandeling, die sterk gewaardeerd wordt door onze Aziatische en Europese klanten, is 100% doeltreffend, zoals verschillende tests die uitgevoerd werden door onafhankelijke, erkende laboratoria aantonen.
Uit eigen ervaring weten we ons zelfs kinderen die allergisch zijn voor stof en mijtachtigen nu toch kunnen profiteren van het onvergelijkelijke comfort van een wollen dekbed!

- Een ecologische behandeling : Deze krachtige behandeling tegen het vervilten is 100% chloorvrij en bovendien milieuvriendelijk.


NEW


- Zuivere gewassen scheerwol, MACHINEWASBAAR op 60°C !
Ideaal produkt voor HOTELS beddegoed.


Al onze kwaliteitsklassen bezitten het OekoTex-label klasse I, dat rechtstreeks contact met de huid toestaat, zelfs voor baby's.Terug naar de pagina "Producten"